خانه نهایی چیپ و جوآنا گینز در اواسط قرن را از «Fixer Upper: The Lakehouse» ببینید.

در مورد آخرین پروژه او و شپ، خانه ای نزدیک به 5100 فوت مربع در کنار دریاچه در نزدیکی Waco، تگزاس، و موضوع فصل آخر فیکسر رویه (اکنون در حال پخش است)، این جفت به نقشه های اولیه سازه نگاه کردند تا سرنخ هایی در مورد اینکه دقیقاً آن هویت منحصر به فرد چیست. جوانا توضیح می‌دهد: «همیشه با داستان خانه شروع می‌شود. چگونه می‌توانم آن را بفهمم و آن را به زندگی برگردانم؟» در مورد خانه دریاچه، معلوم شد که صاحبان اصلی به دنبال ترکیب دو مورد مورد علاقه خود بودند سبک‌ها: گینز در دوران مدرن و اسپانیایی تصمیم گرفتند که بازسازی‌هایی را که تقریباً در دهه 1990 انجام شده بود حذف کنند و از زمان ساخت آن در سال 1965 به آن سبک‌های اصلی معماری ادای احترام کنند. اثاثیه و دیوارهای گچ بری شده، طاق‌ها، و کاشی‌های سفالی برای برجسته کردن جنبه‌ی احیای اسپانیایی محل سکونت، در آشپزخانه، کف‌پوش‌های سفالی را انتخاب کردند که دارای لهجه‌ای از سنگ مرمر شکل ستاره‌ای است که قدمت آن به عصر اتمی برمی‌گردد – ازدواج کامل این دو. سبک ها

تصویر ممکن است حاوی دکور خانه، گیاه، طراحی داخلی، طراحی داخلی، صندلی، مبلمان، معماری و ساخت و ساز باشد

پانل های چوبی گیلاس با لهجه های شعاع منحنی دیوارهای اتاق سرگرمی را که با یک شومینه آنتیک مستقل گرم می شود، پوشانده است. کاشی های شطرنجی سیاه و سفید که از خاکستر آتشفشانی فشرده ساخته شده اند، کف را پوشانده اند. نورگیرها برای افزایش نور طبیعی اضافه شدند.با حسن نیت از شبکه Magnolia

زیبایی مناظر جنگلی اطراف ملک و – مهمتر از همه – منظره پانورامای دریاچه واکو به عنوان الهام بخش دیگری بود. جوانا می‌گوید: «بزرگ‌ترین مربی من در این پروژه چیزی بود که پشت پنجره‌ها وجود دارد. چگونه می توانم هر چیزی را که در داخل اتفاق می افتد به بیرون وصل کنم، اگر بتوانم این کار را انجام دهم، در یک اپیزود موفق شده ام فیکسر بالایی: Lakehouse او نماد رنو را می بیند که نمونه ای از چوب گیلاس استفاده شده در سراسر خانه را در مقابل پس زمینه درختان حیاط نگه می دارد: این یک کبریت است. در انتخابی که از نزدیک دهه ساخت خانه را تداعی می کند، چوب گیلاس را می توان تقریباً در هر قسمت از اقامتگاه پنج خوابه یافت، که از درب ورودی سفارشی شروع می شود. چیپ و جوانا برای تاکید بیشتر بر ارتباط با فضای باز، پنجره ها را بزرگ کردند، نورگیرها را اضافه کردند و مراقب بودند که زیاد با طبیعت رقابت نکنند. در قسمت ورودی، جوآنا کفپوش طرح‌دار قبلی را به‌عنوان عاملی برای حواس‌پرتی از منظره دریاچه در نظر گرفت و کاشی‌های ترازو سفید ظریف را جایگزین آن کرد.

source: https://www.architecturaldigest.com/story/chip-and-joanna-gaines-fixer-upper-the-lakehouse-final-result